rolunk-1

A Fával kapcsolatos szenvedély és szeretet, már 3 generáció óta a családunk része és egyik legfontosabb eleme mindennapjainknak. Nagyapám még hobbiként tekintett rá, de apám és én is, ebben nőttünk fel és egyszerű kikapcsolódásnál jóval többé nőtte ki magát. Így több mint fél évszázada minden napunk szerves részét képzi az asztalosság. Fontosnak tartjuk, hogy leendő megrendelőink is legalább akkora örömöt leljenek az új bútordarabokban, legyen szó konyháról, beépített szekrényről vagy egy régi, restaurált asztalról, mint amekkora örömet mi találunk a megalkotásukban. Nem hiszünk a félkész megoldásokban, mindent, amit mi készítünk a legmagasabb szakmai követelményeknek és az ön igényeinek megfelelően, precízen, és 100%-os odaadással viszünk végbe. Elsősorban lakossági megrendelésekkel foglalkozunk, de a sok év alatt volt szerencsénk több, nagy projektben is részt venni, így biztosan tudjuk, hogy minden megrendelés lezárásakor, legyen az egy kis lakás konyhája, vagy egy irodaház bútorzata a megrendelő elégedett, mi pedig büszkék vagyunk a munkánkra!

Vannak , akik nem hisznek a félkész megoldásokban.

3 generációt átölelő, több mint fél évszázados tapasztalattal, a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelve, maximális odaadással készítjük el az ön bútorát is, hiszen ez nem „csak” munka, hanem a hivatásunk is!

És szeretjük amit csinálunk.

Miben lehetünk a segítségére? Tekintse meg szolgáltatásainkat!

Friss munkáink

Tekintse meg legújabb munkáinkat!

Miért válaszzon minket?

Elege van az olyan szakemberekből akik ígérgetnek, hogy kimennek felmérni? Hetekre eltűnnek és nem lehet őket elérni? Nem azt kapja amit megbeszéltek?

Akkor válasszon minket!

  • A megbeszélt időpontban ott leszünk, mert mi pontosak vagyunk!
  • A megbeszélt időre elkészítjük bútorait, mert nekünk fontosak a határidők!
  • Ha valamiről egyeztettünk, nincs mitől félnie, mert velünk, nincsenek meglepetések!

Nem minden az egyetértés!

Előfordulhat, hogy nemet mondunk egy elképzelésére? Igen!
Mert szakmai szemmel és sokéves tapasztalattunkkal segítünk, hogy mi lesz az igazán kitűnő megoldás!

Nem hagyjuk magára!

Legyen pontos vagy kevésbé kidolgozott elképzelése, mi segítünk a véglegesítésében, hogy olyan legyen az eredmény amire valóban szüksége van!

Megtaláljuk a megoldást!

Számít milyen különleges igényről és bútorról van szó, megtervezzük és megépítjük az ön igényeit 100%-osan kiszolgáló darabot!