Miért kerül előnybe ha minket választ?

Nem árulunk zsákba macskát!

Nem minden az egyetértés!

Előfordulhat, hogy nemet mondunk egy elképzelésére? Igen! Mert szakmai szemmel és sokéves tapasztalattunkkal segítünk, hogy mi lesz az igazán kitűnő megoldás!

Nem hagyjuk magára!

Legyen pontos vagy kevésbé kidolgozott elképzelése, mi segítünk a véglegesítésében, hogy olyan legyen az eredmény amire valóban szüksége van!

Megtaláljuk a megoldást!

Számít milyen különleges igényről és bútorról van szó, megtervezzük és megépítjük az ön igényeit 100%-osan kiszolgáló darabot!

Egyedi bútorok

Egyedi bútorok gyártásában nagyon fontos szempont megrendelő igénye, hiszen minden egyedi bútor méretre készül és nem lehetséges más helyen való felhasználása. Egy beépített szekrényt vagy egy sarok asztalt nem lehet bárhova áthelyezni. Ezeknél a megrendeléseknél is hihetetlenül fontos a precizitás és olykor különleges megoldások alkalmazása, mivel amellett hogy szakmailag jó minőségű a bútordarab, elengedhetetlen, hogy a design is tükrözze a profizmust és az igényességet, hogy az ön otthonában is minden olyan legyen amilyennek megálmodta!

Konyhák

Örömmel készítjük el önnek a teljes konyháját, tekintettel a konyhai körülményekre, ugyanis a konyhai bútorok általában ki vannak téve hő és nedvesség hatásának. Szem előtt tartjuk, hogy mindig minőségi anyagokból és a legkorszerűbb technikákkal készítsük el bútorait, és véletlenül se keljen szembenézni olyan problémákkal, mint például, hogy felázik a munkapult egy illesztésnél. Legyen szó egy minimalista stílusú, magas fényű fekete konyhabútorról vagy egy barokk, koptatott darabról, mi minden kívánságának eleget tudunk tenni, hogy konyhája ne csak egy szoba legyen, hanem egy helyiség, ami kiszolgálja minden igényét és szemet gyönyörködtet!

Beépített szekrények

A legjobb módja, hogy a tér csökkentése nélkül (sőt, tükrös beépített szekrény esetén még nagyobbnak is érződik a szoba) hatalmas tárolló helyet nyerjünk, ráadásul elképesztő megjelenésű bútordarabbal tegyük még szebbé lakásunkat/házunka egy beépített szekrény beszerelése. Különböző anyagokból és színekből az ön elképzelésének tökéletesen megfelelő beépített szekrényét is elkészítjük, hogy otthonosabbá és kényelmesebbé tegyük az életterét!

Restaurálás

A generációs tapasztalatoknak és szakmaszeretetnek köszönhetően a bútorrestaurálás az egyik legkedveltebb foglalatosságunk, hiszen íj módon tisztelgünk a régi hagyományok előtt és tesszük újra a legszebb bútordarabbá kissé megkopott berendezéseinket. Hatalmas szakmai tapasztalat szükséges e bútorok restaurálásához, az anyagok, hagyományos technikák ismerete és szeretete. Ezek birtokában mindig örömmel fogadjuk az ilyen megrendeléseket és vetjük bele magunkat, hogy újjá varázsoljuk barokk, rokokó vagy szecessziós stílusú bútorait!

Ajtó és ablak

A mai technikáknak és előírásoknak megfelelően a legtöbb helyen mára már csak műanyag ajtókkal és ablakokkal találkozhatunk, mert ezeket egyszerűbb előállítani mint ha fából készültek volna. De nem lehet megkérdőjelezni azt a tényt, hogy az ajtók és az ablakok is sokkal jobban mutatnak és különlegesebbé teszik otthonát, ha azok valódi fából, kézzel készítve készülnek. Nem kell kompromisszumokat kötnie a tömeggyártott termékekkel! Technológiai ismereteinknek köszönhetően olyan ajtók és ablakok kerülnek ki a műhelyünkből melyek passzív házak előírásainak is 100%-osan megfelelnek!

Generálkivitelezés

Vállakozásunk komoly tapasztalatokkal rendelkezik generálkivitelezések terén, mivel a hosszú évek folyamán rengeteg ilyen megrendelésnek tettünk eleget ahol megrendelőink  kívánságainak 100%-ig megfeleltünk bármilyen feladatról is volt szó.

Több alkalommal vettünk részt lakóparkok konyháinak kiépítésében ahol az átlagos minőségű bútoroktól, a magasfényű, luxus minőségű bútorokig minden kategóriában készítettünk termékeket. A különleges kéréseknek való megfelelés az egyik specialításunk, hiszen ügyfeleink kívánsága minden esetben a legfontosabb, és hogy ilyen esetekben a végső tulajodonos is 100%-os megelégedettséggel használja az általunk készített bútorokat, hiszen célunk, hogy mindenki számára átadhassuk ezeknek a szépségét és hogy a használatuk közben különlegesnek érezzék azt!

Szöveges szekció címsora

I am text block. Click edit button to change this text.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alkossuk meg álmai bútorait! Lépjen velünk kapcsolatba!

Friss munkáink

Tekintse meg legújabb munkáinkat!